ZOHO CRM

Frihed til at fokusere

Ingen virksomheder er 100% identiske. Behov og udfordringer kan variere selv inden for samme branche og virksomhedsstørrelse. En ting gælder dog for de fleste: Der findes i enhver virksomhed forretningsgange, som stjæler dyrebar tid fra nøgleopgaverne. Med Zoho CRM har vi specialiseret os i at skræddersy kundesystemer, der giver vores kunder frihed til at fokusere på deres kerneforretning, mens en automatiseret CRM-løsning klarer centrale arbejdsgange som fx e-mails, udsendelser og opdateringer. Resultatet er øget produktivitet, styrkede salgsprocesser, bedre overblik. For nu blot at nævne nogle eksempler.

Lyder det dyrt? Selve systemet er et af de billigste på markedet. Det er en online cloud-løsning og du kan starte ganske gratis. Uanset om du i dag har et stort, tungt og måske dyrt CRM system, eller om du forsøger at holde overblikket over dine kunder og dine relationer via et Excel regneark, så kan du glæde dig!

Klar til at lade din virksomhed vokse? Ingen lange kontrakter, pay-as-you-go. Opret din gratis Zoho CRM-konto i dag!

Tiltræk, fasthold og gør flere kunder glade. Giv din virksomhed vokseværk med Zoho CRM

Bliv Mobil

Tag CRM med dig! På et fly eller på vej til et andet sted? Tilgå kundedata fra din mobil telefon og vær up-to-date - selv i offline tilstand.

Spor dine salgsaktiviteter

Få komplet synlighed af din salgs cyklus. Juster dine salgsindsatser med forretningsstrategier og mål.

Hvilke nyheder kommunikerer dine kunder?

Lad dem fortælle dig det. Link dine kunders profiler fra Facebook til dit Zoho CRM-system. Knyt profiler til kontakter eller kundeemner, send invitationer til at forbinde, se opdateringer og del dine egne nyheder.

Vokseværk

Lad din virksomhed vokse. Hold styr på dine kundekontakter. Ingen lange kontrakter, pay-as-you-go. Opret din gratis Zoho CRM-konto i dag!