Hvad tilbyder CRM Zone din virksomhed?

Hos CRMzone er vi specialiseret i kundedatabase systemet Zoho CRM, og vi rådgiver idag en række kunder i hvordan deres virksomheder kan det få optimale ud af Zoho CRM. Mange virksomheder ved ikke at de har brug for et CRM system til at danne sig et overblik over nuværende og potentielle kunder, og har måske svært ved at se hvordan det nøjagtigt skal implementeres for at komme virksomheden til fordel.

Hos CRM Zone har vi mange års erfaring med implementering, monitorering og vedligeholdelse af CRM systemer. Med vores store erfaring ved vi også hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed, med at danne sig det store forkromede overblik over jeres kundedatabase.

Vi tilrettelægger den enkelte opgave efter Jeres behov.
 Nedenfor kan i se de områder, vi har specialiseret os indenfor.

  • Beskriv og tilpas arbejdsprocessen
  • Implementer og tilpas
  • Data tilpasning og overførsel
  • Træn og optimer

 

Vi har erfaring indenfor flere områder; CRM, Data eksport/import, data vask og overførsel samt alle Zoho produkter. Generelt kan vi hjælpe med diverse værktøjer, som optimerier beslutning, arbejds- og system processer.

Er du tvivl om nødvendigheden for et CRM system til at håndtere jeres kunder? Tøv ikke med at kontakte os, så finder vi ud af om et CRM system er noget for dig og din virksomhed. Det er ganske gratis og uforpligtende.

Tag kontakt til Charlotte, så aftaler vi et møde med det samme.

foto-susanne-buhl-zoho-8173

Kom godt igang!

Virker det uoverskueligt at komme igang med et CRM system? Med Zoho CRM, har du muligheden for at komme igang hurtigt og nemt. Vi guider jer igennem implementeringen af systemet, indtil det hele virker som det skal! Når I skal implementere jeres nye CRM system, er det vigtigt at det bliver gjort korrekt. Vi vejleder, rådgiver og hjælper jer med opsætningen af jeres Zoho CRM system. Vi sørger for at i som kunde, slipper for ubehagelige startkomplikationer. Pointen med jeres CRM system er at gøre jeres arbejdsgange lettere, og dermed er en grundig introduktion til hvordan netop i skal bruge det, afgørende for jeres oplevelse af produktet som helhed. ZOHO CRM giver jer det fulde overblik over jeres leads, potentialer og kunder, og giver de rette medarbejdere adgang til de rette informationer på rette tid, og gør det muligt for jer at optimere jeres daglige workflow. Er i interesseret i at høre mere, så kontakt os for en uforpligtende samtale om mulighederne for netop jeres virksomhed.