ZOHO Mail

Få op til 20 gratis postkasser -uden reklamer

Fordi en virksomhed kører på et lille budget, betyder det ikke, at du er nødt til at gå på kompromis med kvalitet og privatliv ved at acceptere reklamer.

Nem opsætning, vedligeholdelsesfri
Fokuser på at få dine opgaver gjort, mens vi tager os af den hårde del af opretholdelsen af servere, software, backup-løsninger osv.
Vi kan nævne nogle af de lækre funktioner du finder i Zoho Mail: Skabeloner, udvidet søgemuligheder, anti spam og anti virus, genveje og ikke mindst Instant Chat, som med et enkelt klik på chat knappen kan dine medarbejdere og kolleger øjeblikkeligt invitere hinanden for at drøfte spørgsmål der kræver svar med det samme.
Hvor som helst, når som helst.

Effektivt og smart

Få dine medarbejdere til at arbejde hurtigere og være mere produktive med integreret kalender, Opgave Manager, Noter og instant Chat.

Ingen annoncer, privatlivets fred sikret

Hos Zoho, stræber vi efter at respektere brugerdata og privatlivets fred. Vi viser ikke annoncer, selv ikke i vores gratis planer.

Enestående mobil oplevelse

Gør mere end blot at sende og modtage e-mails på din mobil, med adgang til Zoho Docs, Zoho Faktura og meget mere.

Let opsætning

Opsæt e-mail for din virksomhed hurtigt med en trin-for-trin guide. Nemt at styre e-mail-politik, grupper, postkassekvote og mere ved hjælp af et omfattende Kontrolpanel.