CRMzone

Sådan kommer du i gang med Zoho

Det handler ikke kun om teknikken bag, men også om udvikling af virksomheden

Vil du hjælpes godt i gang?

0%

Virker det uoverskueligt at komme igang med et CRM system? 

Med Zoho CRM, har du muligheden for at komme i gang hurtigt og nemt. Vi guider jer igennem implementeringen af systemet, indtil det hele virker som det skal! Når I skal implementere jeres nye CRM system, er det vigtigt at det bliver gjort korrekt. Vi vejleder, rådgiver og hjælper jer med opsætningen af jeres Zoho CRM system. Vi sørger for at i som kunde, slipper for ubehagelige startkomplikationer. 

Pointen med jeres CRM system er at gøre jeres arbejdsgange lettere, og dermed er en grundig introduktion til hvordan netop i skal bruge det, afgørende for jeres oplevelse af produktet som helhed. ZOHO CRM giver jer det fulde overblik over jeres leads, potentialer og kunder, og giver de rette medarbejdere adgang til de rette informationer på rette tid, og gør det muligt for jer at optimere jeres daglige workflow. 

Sådan arbejder vi

Workshop

Vi lytter til ønsker og behov, stiller kritiske spørgsmål og demonstrerer mulige løsninger og overvejelser. Med en gennemprøvet metode sikrer vi, at arbejdsprocesser bliver kortlagt, relationer diskuteres og datagrundlaget undersøgt.

Design og tilpas

Under opbygning og implementerings fasen er samarbejdet stærkest. CRMzones afprøvede Agile processer vil understøtte arbejdsgange der sikrer smidig opsætning, tilpasning og udvikling.

Implementer

Under implementering er samarbejdet stærkest. Agile processer vil understøtte arbejdsgange der sikrer smidig opsætning, tilpasning og udvikling.​

Træning

Om det er dybdegående Admin/Superbruger træning eller almindelig bruger træning, så tilpasser vi On boarding - træning, til det præcise behov.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt

Lad os tale sammen, så vi kan hjælpe dig videre. Vi har flere produkter på hylden, og sammen finder vi den løsning der passer til dig.