CRMzone

CRMzone er specialister i Zoho

CRMzone er et dansk konsulent- og videnshus. Med udgangspunkt i Zoho Platformen beskæftiger vi os, med alle aspekter af Proces optimering og implementering, herunder træning og udvikling.
Vi er eksperten hvor virksomheder kan hente viden og arbejdskraft.

Siden 2011 har vi opbygget brugbare metoder og arbejdsgange, der sikrer en smidig implementering og præcis vejledning. Vi ønsker at være den pålidelige partner ved store og små behov.
Vores metoder tilgodeser de ønsker og krav der er til arbejdsgange, mere end hvad en app kan tilbyde. Det er vores klare overbevisning, at det er behovet der skal fokuseres på.

Med gode udviklere i ryggen, projektledere og on-boarding medarbejdere er vi i stand til, at tilpasse en løsning ud fra det behov der er. Så har du blot nogle enkle spørgsmål eller ønsker du en partner der kan tage hånd om en CRM-opsætning, så står vi til rådighed

Rådgivning

Vejledning i beslutningsfasen crmzone zoho

Når man skal skifte system eller have et nyt, så er der mange vigtige ting at tage højde for.

Vi har været med rigtig mange gange, både på sidelinjen og som dem der tager hele processen fra start til slut.

Vi kan tilbyde begge dele, og dermed også hvis vi skal være med som rådgiver. Vi kan hurtigt give gode tips om “Do’s and Dont’s” så man kan komme godt igang. Eller smart videre.

Licenser

Zoho Advanced Partner Danmark

Vi er Zoho Advanced Partner Danmark. Vi kan derfor tilbyde sign-up til Zoho Apps licenser. Om det skal være Zoho CRM, Zoho One eller Zoho Desk, så kan vi hjælpe. Vi kan også hjælpe jer med beslutningen om, hvilket produkt eller pakkeløsning passer bedst til jeres behov.

Setup og implementering​

Setup og implementering​ med crmzone zoho

Når beslutningen er taget og du skal igang med dit nye system, kan vi hjælpe dig med tilpasning, opsætning, custom functions, workflows osv.

Der er næsten ikke den branche eller område vi ikke har lavet på Zoho platformen. Vores mangeårige erfaring kan hjælpe med at komme godt fra start og helt i mål.

Det er ofte vi oplever, at under en workshop, finder kollegaer nye metoder til at nå de mål som sikrer lønsomhed i virksomheden. En workshop med fokus på salgsprocesser, kan være en vigtig del af processen i at forandre den måde der fokuseres på.

Træning og support​

Superbruger og administrator træning crmzone zoho

Hvis i samler en gruppe der skal have undervisning, indblik i Zoho produkter eller blot ønsker nogen der kan facilitere en gennemgang af Jeres salgsprocesser, står vi til rådighed.

Det har stor værdi, at alle medarbejdere der skal benytte et system er godt trænet til dette. Vi tilbyder både on-site og online træning og ligeledes fra basic til dybdegående special tilpasset admin træning.

Hvis du ønsker en dansk support der er kompetent og samtidig rådgivene, så er det os du skal have fat på. 

Integrationer​

integration med zoho og e-conomic

Zoho CRM og e-conomic integration. Vi har lavet integrationer til e-conomic i mange år. Det er en af de mest efterspurgte. Vil du høre mere, så kontakt os nedenfor, og vi aftaler en demo.

Vi tilbyde også andre integrationer, fra den helt håndlavede til de mere standardiserede løsninger.
Med vores egne udviklere kan vi tilbyde kompetent og elegant udvikling.

Udviklingsopgaver​

crmzone laver udviklingsopgaver med zoho

Skal vi bygge en portal til dine Partner eller Agenter? Har du brug for en App til et af dine kundesegmenter? Eller skal du have en BOT på din hjemmeside der sender information direkte ind i dit Zoho CRM eller Zoho Desk system? Så kan vi hjælpe med det.

Med vores egne udviklere kan vi tilbyde alt fra den mindre tilrettelse til større udviklings projekter.

Vi henviser til Zoho Licens Terms https://www.zoho.com/terms.html for alle licens relaterede forhold.
Som Zoho partner formidler vi en fakturerings service, alle aftale forhold, pris og betingelser er ifølge Zoho Licens Terms. 

Se generelle aftalevilkår fra CRMzone.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt

Er i interesseret i at høre mere, så kontakt os for en uforpligtende samtale om mulighederne for netop jeres virksomhed.