CRMzone

Zoho Projects

Den mest omfattende måde at styre projekter på

Ledere og teams kommer i alle varianter. Nogle trives med rapporter og data, andre kan lide at diskutere og engagere, mens mange kræver minitiøs præcision. Men dit team kan lide at arbejde, giv dem muligheden.

Jeg startede i det små med Zoho Projects, som blev hele min timeregistrerings platform og derved også mit overblik over opgaver og timer til fakturering – altså grundstenen for min virksomhed.

crmzone zoho konsulent projects

Implementering

Zoho Projects brugerflade og standard opsætning er lige til at gå til. Men ønsker du en sikker hånd til at føre vejen gennem den første opsætning, så er det os du skal kontakte. Med os på siden, kan du selv bestemme og vi kan hjælpe med at udføre. Få en certificeret expert til at hjælpe, og du er flyvende fra start.

Planlæg projekter med lethed

Milepæle, opgavelister og opgaver hjælper dig med at organisere komplekse projekter i enheder, der er nemme at håndtere. Få mere raffineret kontrol ved at oprette tegninger, der automatiserer din opgave's arbejdsgang.

Problemfrit samarbejde

Projektledelse er nu social. Medarbejdere, klienter, leverandører eller konsulenter fra nær eller fjern kan arbejde sammen med vores samarbejdsværktøjer.

Hold styr på tiden

Alle, der arbejder på et projekt, kan nemt registrere deres fakturerbare og ikke-fakturerbare timer ved hjælp af timesedler. Den indbyggede integration med Zoho Invoice genererer automatisk fakturaer fra timesedler.

Timesedler

Den tid, som hvert medlem af dit team bruger på opgaver, logges her. Det er vigtigt at være nøjagtig i forhold til fakturering, holde styr på projektets tempo og også til at identificere flaskehalse og løse dem hurtigt.

crmzone zoho konsulent timesheets

Prøv det allerede i dag

Book en gratis demonstration - tilpasset til dig