CRMzone

Zoho One

Ikke sikker på, hvor du skal starte med Zoho One?

Vi er her for at hjælpe!

Vi har et team af eksperter til rådighed til at besvare dine spørgsmål. Vi tildeler en On-boarding konsulent til at lære om din virksomhed og forklare, hvordan Zoho One kan passe ind i din arbejdsdag. Tænk på os som din egen personlige forretnings konsulent.

Bare rolig!
Vi kan hjælpe dig med beslutningen

Vi vil ikke presse dig til at signe up eller sælge dig et dyrere produkt. Vi vil altid lytte til dig, hvis Zoho One ikke er den bedst egnede løsning til din virksomhed.

Og den bedste del af tjenesten? Det er 100% gratis at få en demo gennemgang.

Jeg kendte til Zoho og deres One løsning og når man er en enkeltmands virksomhed, som min, så kunne jeg ikke sige nej til en One løsning da det stod klart for mig, at det var en billig løsning.

Ofte stillede spørgsmål

Med hundreder af applikationer at vælge imellem og leverandører, der skjuler deres priser, er det hårdt arbejde at vælge den rigtige software. Vi fungerer som konsulenter, der kan hjælpe dig med at navigere i kompleksiteten ved at vælge software. Vores team tager sig tid til at forstå dine mål og foreslå, hvilken software der fungerer bedst for dig. Vores job er ikke at sælge til dig, men at finde den rigtige løsning baseret på dine behov.

Jo mere information du kan give om dine forretningsprocesser, desto bedre er vores konsulent til at hjælpe dig. Hvis du f.eks. Vil forbedre din salgsproces, fortæl os, hvor du har problemer lige nu: er dit nuværende system dårligt til at styre dine aktiviteter? er det besværligt at følge op?

Hvis du arbejder i en større virksomhed, involverer valg af software ofte folk fra flere afdelinger, der er enige om en beslutning. Prøv at planlægge få andre med til gennemgangen, eller i det mindste finde ud af om deres krav og ønsker i forvejen, hvis de ikke er tilgængelige.

Når vi laver en gennegang kan vi e på flere ting. og en af dem er, hvordan du skal komme videre. Vi kan give dig råd og vejledning til dette og vi kan også gøre det sammen med dig.

Du kan få indblik i begge dele med en gennemgang,

Betales årligt

Alle medarbejdere

37 /bruger/månedligt/betalt årligt
  •  
Populær

Fleksibel brugere

90 /bruger/månedligt/betalt årligt
  •  

Book en gratis gennemgang - tilpasset til dig