CRMzone er specialister i Zoho

CRMzone er en konsulentvirksomhed, med speciale i Zohos produkter og med fokus på implementering, tilpasning, rådgivning, uddannelse og facilitering ved procesoptimering. Læs mere om hvordan du kommer godt i gang med Zoho her.

Vi hjælper virksomheder med at øge deres salg, service og udvikle gode arbejdsrutiner. 

Vores konsulenter er trænet i Zohos produkter og blandt andet specialiserede i CRM, og uddannet til at sikre en smidig arbejdsproces. Vi kan derfor vejlede dig i den bedste CRM løsning for din virksomhed.

Vi har en bred vifte af freelancere tilknyttet, med forskellige kompetencer. Lige fra den hårdkogte IT nørd til den smidige udvikler. Dermed, kan vi imødekomme alle typer opgaver og krav.

Da vi Zoho Alliance Partner benytter vi kun Zoho suite webbaserede produkter.

Cases

Zoho One

“Det eneste system jeg har, udover Zoho, det er et billedredigeringsprogram – ellers dækker Zoho alle min virksomhedsbehov og mere til.”

Læs hele casen »

Zoho Desk

E-Komplet fik Ticket system og salgsstyring! Det har vi aldrig fortrudt, og i dag anvender vi mange af Zohos andre løsninger og anvender også stadig Charlotte som vores konsulent.

Læs hele casen »

Zoho CRM

TPOgroup fik overblik på tværs af relationer!
Hos CRMzone er vi specialiseret i kundedatabase systemet Zoho CRM, og vi rådgiver idag en række kunder i hvordan deres virksomheder kan det få optimale ud af Zoho CRM.

Læs hele casen »

Zoho Connect

Zoho CRM og Zoho Connect var den rigtige løsning! Mesterskud havde behov for god planlægning, og et værktøj til at håndtere den daglige kommunikation.

Læs hele casen »

Mange års erfaring

Siden 2011 har vi opbygget brugbare metoder og arbejdsgange, der sikrer en smidig implementering og præcis vejledning. Vi ønsker at være den pålidelige partner ved store og små behov.

Vores metoder tilgodeser de ønsker og krav der er til arbejdsgange, mere end hvad en app kan tilbyde. Det er vores klare overbevisning, at det er behovet der skal fokuseres på.

Med gode udviklere i ryggen, projektledere og on-boarding medarbejdere er vi i stand til, at tilpasse en løsning ud fra det behov der er. Så har du blot nogle enkle spørgsmål eller ønsker du en partner der kan tage hånd om en CRM-opsætning, så står vi til rådighed.

Partner summit

Charlotte Buhl til partner summit hos ZOHO’s hovedkontor i Chennai, Indien

authorized zoho one partner

Zoho Alliance Partner

Som officiel Zoho Alliance Partner i Danmark ser vi det som en enestående mulighed, at kunne tilbyde værktøjer der er professionelle, lette at tilpasse og ikke mindst de billigste på markedet! 

Vores service består i at assistere dig og din virksomhed med at få det hele implementeret, og sikre os at i får udbytte af de mange forskellige produkter Zoho tilbyder, til glæde for både din virksomhed og ikke mindst kunderne. 

Med et kunderelationssystem, CRM system, sikrer du dig fuldt overblik over dine kunder, hvilket betyder at du og din virksomhed i sidste ende kan tilbyde en bedre service til den enkelte kunde.

crmzone zoho partner

Registrer CRMzone som Partner og udnyt vores udvidede Zoho-tjenester.

Zoho European Partners

We are part of the European expert group zAlliance

CRMzone er en del af Zalliance.
Et europæisk netværk af Certificerede Zoho Partnere.
Sammen opnår vi resultater på tværs af grænser.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt

Er i interesseret i at høre mere, så kontakt os for en uforpligtende samtale om mulighederne for netop jeres virksomhed.