Dine Zoho on-the-go Apps er nu GRATIS!

Ligegyldigt hvilken type virksomhed du er ansat i, eller driver, bliver meget arbejde lavet fra dine mobile enheder. Adgang til kundeoplysninger, opfølgning på opgaver og indsende rapporter, alt imens du er på farten, er blevet afgørende for, at kunne få dagen til at hænge sammen og være godt forbundet med din virksomhed.

Nej, vi overdriver ikke.

1.000.000 downloads

For nylig har Zoho ramt 1.000.000 downloads til vores Zoho apps (iOS og Android), og vi er glade for at se, at antallet er hastigt stigende. Med så mange mennesker der benytter mobile apps, har vi besluttet at gøre Zoho CRM og Zoho Creator mobile apps gratis for alle kunder, alle versioner. Hvilket betyder, du nu har komplet funktionalitet (læse og skrive adgang) til de mobile apps, uanset version. Så gå videre og begynd at CRM’e. Kør hele din virksomhed med fuld adgang til brugerdefinerede applikationer fra smartphones.

Det er ikke alt. På nogle af Zohos andre produkter, såsom Zoho Vault, Zoho Mail og Zoho Campaign er Mobile apps også gratis.

Lyt til, hvad nogle af vores kunder har at sige…

Wow lækker app og så nem at installere!! Fire stjerner, fordi ville betyde, at du fik den forretning for mig, og jeg sad hjemme at blive fed og rig – Nick Bird, Zoho CRM

Virker fint. Intuitiv. At være online med vores Zoho CRM, mens vi er væk fra kontoret har virkelig gjort en forskel for vores salgsproces. – Andy Frakker, Zoho CRM

Fremragende online database app !!! – Justin Chang, Zoho Creator

Så hvad venter du på? Gå til din mobil app butik og installer Zoho apps nu!