Zoho Backstage

Zoho har for nyligt launched Backstage, som i kort så i dag. Det kan være et tillæg til jeres eventstyring.                

Zoho Campaigns

Pang dang til mailchimp. Altså et fuldt email marketing værktøj. For Jer, skal vi finde skæringspunktet mellem CRM og Campaigns.

Zoho Cliq

Et fuldstændig fantastisk chat-værktøj til intern kommunikation. Lav grupper, møder, opkald og chat events med task og actions på tværs af virksomheden.

Læs mere om Zoho Cliq

Zoho Projects

Som selvfølgelig er en project app, der integrerer til CRM. 

Læs mere om Zoho Projects

Zoho Showtime

Denne app giver dig mulighed for at gemme præsentationer, dele med audience osv.

Zoho Social

Fra denne app kan i styre alle jeres Social accounts. Facebook, twitter, Instagram, Goodle plus -og den integrerer til CRM

Læs mere om Zoho Social 

Zoho Survey

Her er en app, hvor automatisering af spørgeskema kommer til sin ret. (Jeres NPS) Og så integrerer den fuldt ind til både Campaigns og CRM.

Zoho CRM med LinkedIn

Integrer Zoho CRM med LinkedIn Sales Navigator

Zoho MarketingHub

Zoho MarketingHub er en alt-i-en marketing automatiseringssoftware, der hjælper dig med at styre dine marketingaktiviteter på tværs af flere kanaler. 

Zoho Creator

Fremtidens arbejde er digital, og virksomheder i alle størrelser skal transformere hurtigt. Zoho Creator er en low-code platform, der giver dig magten til at gøre skiftet hurtigt, sikkert og problemfrit – uanset kompleksiteten af ​​dine krav og kodningsekspertise.

Zoho Analytics

En self-service BI- og dataanalysesoftware, der giver dig mulighed for at oprette visuelt tiltalende datavisualiseringer og indsigtsfulde dashboards på få minutter.

Læs mere om Zoho Analytics 

Zoho Connect

Zoho Connect er et team-samarbejdssoftware, der samler folk og de ressourcer, de har brug for, ét sted, hvilket gør det lettere at arbejde.

Sign up til Zoho Connect her