CRMzone

Zoho Remotely

Arbejd eksternt.
Dit kontor er, hvor du er.

Vi ved alle, at ansigt til ansigt interaktion og personligt samarbejde er de bedste måder at arbejde på. Den næstbedste mulighed er at arbejde eksternt. Med det rigtige sæt apps kan du opretholde et tæt og produktivt arbejdsmiljø, uanset hvor dit team er placeret.

Zoho Remotely giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra ved at tilbyde en komplet pakke med web- og mobilapps, der hjælper dig med at kommunikere, samarbejde og være produktiv.

Apps inkluderet i Zoho Remotely

Mød hinanden online

Uanset om du afholder et teammøde, en træningssession, et kundesupportopkald eller en vigtig salgspræsentation, vil Zoho Remotely give dig mulighed for at udføre al din forretningskommunikation online.

zoho remotely crmzone

Samarbejd problemfrit, uanset hvor du er

Arbejd effektivt som teams, selv fra forskellige lokationer. Planlæg og overvåg dine projekter, tildel arbejdsopgaver, fordel ressourcer, prioriter opgaver og arbejd mere effektivt sammen.

workdrive zoho remotely crmzone

Fjernsupport overalt

Hjælp dine kunder og medarbejdere overalt gennem applikationer, der fungerer som fjernbetjente hænder og øjne. Se problemer live, del hjælpefiler og programrettelser.

assist zoho remotely crmzone

Opnå produktivitet, når du arbejder eksternt

Øg produktiviteten med apps, der er designet til samarbejde. Udkast til tekst, regneark og forbered præsentationer fra ethvert sted.

writer zoho remotely crmzone

Ofte stillede spørgsmål

Zoho Remotely er en pakke med cloud-applikationer, der hjælper dig med at kommunikere og samarbejde i teams, holde styr på arbejdet og yde fjernsupport til dine kunder overalt i verden.

Remotely er et sammensæt af 11 applikationer fra Zoho:

Zoho ShowTime – Engagement og træningsværktøj

Zoho Writer – Samarbejdende tekstdokument

Zoho Sheet – Samlet regnearksprogram

Zoho Cliq – Chat-platform

Zoho Show – Præsentationsværktøj

Zoho Meeting – Videokonferenceværktøj

Zoho Sprints – Agile projektstyringssoftware

Zoho Lens * og Assist – Fjernsupport-software

Zoho WorkDrive – Dokumenthåndteringsværktøj

Zoho Projects – Omfattende projektstyringsværktøj

* Zoho Lens er tilgængeligt for US og EU DC-brugere

Zoho tilbyder Remotely gratis indtil 1. juli 2020.

Prisfastsættelsen for Remotely vil blive annonceret snart og vil være i overensstemmelse med Zohos vedvarende forpligtelse til at tilbyde værdi for pengene.

Remotely kommer som standard med 100 brugerlicenser. Hvis I har brug for yderligere licenser, kontakt support@zohoremotely.com
Hvis du er en betalende kunde hos uafhængige Zoho-applikationer, såsom Projekter, Sprints, Workdrive, Assist, Lens, Cliq, Meeting og ShowTime, kan du ikke få adgang til disse applikationer via Remotely. Du kan fortsætte med at bruge disse applikationer separat.
Hvis du er en betalende eller prøvekunde for en af Zoho-pakkerne, dvs. Zoho One, CRM Plus, Workplace, IT Management eller People Plus, kan du ikke få adgang til de applikationer, der er fælles for pakkerne og Remotely. Du kan fortsætte med at bruge applikationerne gennem pakkerne separat.

Book en gratis demonstration - tilpasset til dig