CRMzone

Zoho One

Timeregistrering og opgave overblik

“Jeg kendte til Zoho og deres One løsning og når man er en enkeltmands virksomhed, som min, så kunne jeg ikke sige nej til en One løsning da det stod klart for mig, at det var en billig løsning.

Jeg startede i det små med Zoho Projects, som blev hele min timeregistrerings platform og derved også mit overblik over opgaver og timer til fakturering – altså grundstenen for min virksomhed.

Zoho Social brugte jeg til planlægning af opslag på diverse sociale medier og holde overblikket over aktiviteterne på de sociale medier. Ligeledes brugte jeg fra start SalesIQ, som en chat funktion på min hjemmeside.

Som virksomheden voksede og jeg fik mere styr på de interne processer, så blev Zoho Bookings taget i brug. Her kan eksisterende, såvel som nye, kunder booke aftaler direkte i min kalender. Desuden skiftede jeg alle formularer på hjemmesiden ud med Zoho Form, så udfyldte formularer landede direkte inde i mit Zoho CRM.”

Rebekka Hviid, Marketingkonsulent

Problemstillingen

RebekkaHviid.dk havde brug for systemer til interne processer og markedsføringsprogrammer. Det vigtigste system, var et system til timeregistrering og projektstyring.

Zoho CRM

Rebekka brugte ikke aktivt Zoho CRM til at starte med, men som virksomheden voksede og der kom flere og flere kunder, så blev Zoho CRM samlepunktet for integrationen mellem alle Zoho applikationerne.

Kan man virkelig undvære officepakken

“En dag blev jeg træt af officepakken og opdagede at Zoho have applikationer som, Writer, Sheet, Show og ikke mindst Zoho Mail. Så jeg opsagde officepakken og fik flyttet min mail over i Zoho Mail – en af de beslutninger jeg elsker aller mest! Med Zoho Mail kan jeg nemt, direkte fra mail systemet, oprette leads, kontakter, nye opgaver, online møder og meget mere. Det giver mig genveje, som sparer mig for rigtig meget tid.”

Nyhedsbreve og online kurser

“Nyhedsbrevsudsendelse – det har Zoho selvfølgelig også applikationer til. De har både Campaigns, som er et ganske almindeligt nyhedsbrev system som fx mailchimp, men de har også marketing automations, hvor man kan lave rigtig gode flows og tiltrække nye kunder via kampagner, så da jeg endelig nåede dertil i min forretning, var det ikke et nyt system jeg skulle lede efter, men blot indhold til mine nyhedsbreve.”

“Samme situation stod jeg i, da jeg skulle udgive et online kursus og medlemskab. I flere år havde jeg sagt “Zoho kan det hele” og heller ikke her blev jeg skuffet. TrainerCentral, som efter min mening, er en stærk konkurrent til simplero. I Trainercentral kan du oprette flere kurser og deri flere moduler. Du kan lave gratis adgange, månedsbetalinger, enkelt betalinger og brugerdefinerede betalinger. Ovenikøbet kan du afholde live sessions for dine medlemmer direkte i systemer. De sessions kan du optage og vælge at de automatisk bliver tilgængelige for medlemmerne. Desuden kan du oprette et chat Forum og vælge at enkelte moduler først skal være tilgængelige efter en periode.”

Resultatet

“Det eneste system jeg har, udover zoho, det er et billedredigeringsprogram – ellers dækker zoho alle min virksomhedsbehov og mere til.”

Rebekka Hviid, Marketingkonsulent

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt

Er i interesseret i at høre mere, så kontakt os for en uforpligtende samtale om mulighederne for netop jeres virksomhed.